Service

TORMAX Belgium biedt u een volledige service in België en Luxemburg. We verzorgen zowel de studie als de uitwerking van uw project, de fabrikatie, de werfopvolging en de installatie van uw automatische deur. Daarnaast bieden onze onderhouds- en hersteldienst u de beste service. Op deze manier kunt u ervan uitgaan dat u ondersteund wordt door echte professionals en dit tijdens de volledige levensduur van uw automatische deur.

TORMAX Belgium biedt u de beste service ooit! Service en onderhoud op topniveau.
Ons gevarieerd gamma automatische schuifdeuren en tourniquets alsook de toegangscontrolesystemen worden gecombineerd met de beste denkbare service. Service en onderhoud waar u zonder aarzelen voor kiest.

Een goed georganiseerde onderhoudsdienst, 24u/24u, 7d/7d.
Onze goed georganiseerd onderhouds- en hersteldienst en onze gemotiveerde vakmensen bieden u de beste service ooit. 24u/24u service is standaard.

Langere levensduur, lagere onderhoudskosten

Een regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw automatische deuren en toegangssystemen en verlaagt uw onderhoudskosten. Op deze manier voorkomt u dat uw deuren ontregeld geraken en bespaart u op herstellingen. Dat is de reden waarom winkels, bedrijven en instellingen een onderhoudscontract afsluiten bij TORMAX Belgium. Een contract dat zekerheid en absolute veiligheid biedt.

Service op afstand

Nieuwe, maar ook bestaande automatische deuren en toegangssystemen kunnen worden uitgerust met netwerken. Deze netwerken vergroten de veiligheid, regelen de bediening op afstand en bieden u een diagnose en service op afstand. We informeren u graag over hoe u uw automatische deuren in een beheersysteem integreert.

Tijdens en buiten de kantooruren kan u onze helpdesk steeds 24u/24u bereiken op het nummer 0800 12 000.

Kantooruren:

Van maandag tot donderdag: van 8u tot 12u en van 13u tot 17u30
Vrijdag: van 8u tot 12u
Zaterdag en zondag gesloten

punkt
punkt
punkt
punkt
punkt
punkt
punkt
Kaart van België