Voorstelling

Zwitserse kwaliteit voor veeleisende klanten

TORMAX Belgium, marktleider in deurautomaten, is in eerste instantie een elektromotorenbouwer. Dankzij deze jarenlange ervaring beheersen wij het hart van de automatische deur.

De aandrijvingstechniek en besturing zijn het resultaat van doorgedreven research in alle mogelijke toepassingen; van een lichte en eenvoudige schuifdeur tot een loodzware industrie- of stralingsdeur. Een interface zorgt er bovendien voor dat de deur automatisch kan communiceren met een toegangscontrolesysteem.

Onze troeven

  • TORMAX biedt u permanente service: dag en nacht kunt u terecht bij de service desk van Tormax Melle et dit 7 dagen op 7.
  • U denkt er misschien niet altijd aan maar wij zijn er ons van bewust dat een automatische deur dient om uw patrimonium te beschermen. Kies daarom voor hoogwaardige kwaliteit, kies voor TORMAX.
  • TORMAX biedt absolute zekerheid, van begin tot eind. In elke productiefase gebruiken onze specialisten de meest geavanceerde technologieën.
  • Maatwerk met de beste materialen en vakmanschap is bij TORMAX troef.
  • Met TORMAX kan u vrij ontwerpen. Tormax zorgt steeds voor een passende aandrijving.
  • De materiaalkeuze en de ultramoderne productiemethoden zijn essentieel voor de TORMAX-kwaliteit.
  • Iedere TORMAX-deur wordt op maat gemaakt met de meeste zorg en de beste materialen.

Met de eerste automatische deuraandrijving in Europa werd in 1951 de basis gelegd voor het merk TORMAX. TORMAX is een toonaangevende fabrikant van automatische deursystemen en beschikt wereldwijd over 25 groepsmaatschappijen en 500+ gecertificeerde distributeurs. Automatische deursystemen van TORMAX vindt men in kantoorgebouwen en winkelcentra, in hotels en restaurants, in winkels, op vliegvelden en treinstations, op schepen en in huizen – kortom in duizenden gebouwen wereldwijd.

TORMAX is een divisie van de LANDERT Group, een internationaal opererende, particuliere groep van vennootschappen, die zich kenmerkt door innovatie, topkwaliteit en echte ondernemersgeest. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Zwitserse Bulach bij Zurich. De in 1924 opgerichte groep heeft ruim 1000 medewerkers in dienst en is opgedeeld in twee divisies; SERVAX (op maat gemaakte elektromotoren) en TORMAX (voetgangers- en industriële deursystemen).

 

Welke deuren kunnen wij voor u automatiseren?